Lomo Embuchado
Související produkty
Detailní popis produktu
Přírodně sušený v bylinkách naložený vepřový hřbet lehce zauzený bez chemických konzervatů.
El Negrillón patří k nejlepším producentům špičkových sušených mas ve Španělsku. Sídlí v městečku Boňar přímo na kraji národního přírodního parku Picos de Europa.
Vepřový hřber z prasátek rasy Duroc obalený v přírodním střívku se stejně jako ostatní produkty v naší nabídce vyrábí bez přidání chemických konzervantů. Maso se nejprve nasolí a nechá dva týdny odpočívat. Následně se obalí v aromatických horských bylinkách např. dobromysl, v mleté sušené paprice a suší se na čerstvém horském vzduchu čtyři měsíce. Díky přírodnímu střívku je maso uvnitř stále šťavnaté.
Specialitou firmy El Negriló je závěrečné lehké zauzení, které Lomu dodává příjemnou vůni a lehkou kouřovou chuť.
V porovnání se sušenou šunkou Jamón je chuť Loma komplexnější díky bylinkám a uzení.
Dodané Lomo je vakuově balené a lze ho skladovat v lednici či spíži.
Před konzumací doporučujeme nechat Lomo alespoň 2 hodiny při pokojové teplotě.
Krájejte na tenké plátky a pokud nebudete ukusovat déle než 3 dny (což se Vám pravděpodobně nepodaří :)), potřete rovinu řezu olivovým olejem, který ji ochrání před oxidací.
Lomo je také součástí naší Iberské trojkombinace.
Složení:
vepřový hřbet, sůl, mletý paprika, přírodní bylinky
Hmotnost: cca 700g
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.