Nůž Jamonero Filipo
Související produkty
Detailní popis produktu
Cuchillo Jamonero Filipo
Víceúčelový nůž široce používaný profesionálními i amatérskými kuchaři, díky čemuž je nepostradatelný v každé kuchyni. Jeho vlastnosti, jako je jeho délka, tloušťka a tvar, vysvětlují tuto vysokou frekvenci používání, čepel tohoto kuchařského nože se zužuje od kořene ke špičce, což mu umožňuje krájet obtížnější potraviny, je schopen vyvinout větší tlak svou širokou částí, pro jemnější a přesnější práce, jako je sekání, krájení malých měkkých potravin... s jemným hrotem procházejícím tělem nebo středovou částí, která je obecně nejpoužívanější k přípravě široké škály potravin, krájení plátků Jamónu atd.
Rukojeť: Černá barva. Materiál rukojeti je PP (vysokoúčinný polypropylen), který jí dodává velkou tuhost, houževnatost a mimořádnou odolnost proti opotřebení. Rukojeť byla navržena po dlouhém studiu a letitých zkušenostech, což nám umožnilo získat skvělou povrchovou úpravu a vysokou přizpůsobivost každému typu ruky, a tím zvýšit důvěru uživatele v úchop a tím dosáhnout vyšší bezpečnosti při používání. Vstřikování zajišťuje vysokou těsnost mezi čepelí a rukojetí, díky čemuž je nůž vysoce hygienický. Tvar rukojeti byl získán po letech zkušeností a s radami profesionálních řezníků, přičemž jsme získali ergonomickou rukojeť, která se přizpůsobí každé ruce. Třmen nože není zcela zakryt rukojetí, ale dosahuje 75 % konce, což je dostatečná délka, aby se zabránilo zlomení rukojeti, pokud nůž spadne na zem.
Další vlastnosti: Nůž z nerezové oceli AISI - 420 Jedná se o nůž, jehož výrobní proces (vysekávání, temperování a obrábění) poskytuje vysokou odolnost, tažnost a tvrdost, zajišťující vyšší kvalitu odstraněním vnitřních vad. Ostrý úhel ostří získaný díky zkušenostem pracovníků s více než 20 lety v oboru nožů usnadňuje řezání a posuv.
Celý výrobní proces (kalení, zpracování i děrování) mu poskytuje vysokou odolnost, tažnost a tvrdost, zajišťuje vysokou kvalitu a eliminaci případných vnitřních vad.
Naše doporučení:
Udržujte nůž ostrý. Průběžně pomocí "přibrušování" kvalitní ocílkou a po každých 2-4 nakrájených sušených šunek Jamón nechte nůž profesionálně nabrousit.
Myjte nůž ručně. Nedávejte nůž do myčky, zejména přírodní dřevo rukojeti stárne při mytí v myčce rychleji.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.