Kurzy krájení Jamónu
S námi to zvládnete.
Kurzy krájení Jamonu
Naučím vás jak sušenou šunku dokonale nakrájet a užít si chuť Jamónu na maximum.
Pro gurmána není hezčí zážitek, než mít doma svoji španělskou sušenou šunku (Jamón). Ale ne každý ví, jak ji správně nakrájet, abyste si to maximálně užili, nepořezali se a zbyla jen pořádně okrájená kost a nepřišel tak žádný kousek té delikátní chuti nazmar. Naučím vás to osobně.
- mám certifikát Cortadora a krájením španělské šunky se zabývám profesionálně
- v ceně kurzu je exkluzivní Jamon, nůž a můj čas s vámi
- pod mým vedením jsme už nakrájeli přes metrák a půl šunky
- nezapomenutelný zážitek pro každého gurmána
Profesionální cortadoři jsou ve Španělsku uznávanými osobnostmi a jejich služby jsou velmi ceněné.
Tomuto krásnému řemeslu se věnují často celý život.
Začátek je ale jednodušší, než byste čekali a sami uvidíte, že po našem kurzu sami zvládnete skrájet svou první šušenou šunku Jamón.
Kde kurzy probíhají?
V našem tapas baru Jamonarna
Bělohorská 43
Praha 6, Břevnov
Jaké jsou termíny kurzů?
Termíny a aktuální obsazenost naleznete v detailu kurzu.
Rozklikněte Variantu s rozbalovací roletkou "Zvolte variantu", kde najdete aktuálně pořádané data a časy a také aktuální obsazenost jednotlivých kurzů.
Potřebujete poradit?
Zavolejte mi: +420 605 282 261 nebo napište honza@jamonarna.cz
Honza z Jamonarny